Onze Twee onder een kapWoningen

Op deze pagina vindt u ons woningaanbod met onze „2onder1kap huizen“

F280

F452

F550

S150

S360

S450

S650

S840

W730

Z280

Z550

Samen een twee-onder-een-kap woning bouwen

Wilt u uw droom van een eigen huis met vrienden of familie waarmaken?

Bouw samen een twee-onder-een-kapwoning, bespaar geld en vervul uw droom om te leven als in een vrijstaand huis. Bij Heinz von Heiden laten wij u de vele mogelijkheden zien die zich openen wanneer u samen een twee-onder-een-kap woning bouwt.

Voordelig bouwen

Bij de bouw van een twee-onder-een-kapwoning kunt u de kosten spreiden over twee partijen en profiteren van een aanzienlijke besparing in vergelijking met de klassieke vrijstaande woning. Het bouwen van een twee-onder-een-kap woning kan u tot 25% aan totale kosten besparen in vergelijking met het bouwen van een vrijstaande woning. Dit maakt de optie van een twee-onder-een-kapwoning aantrekkelijk, zelfs als alternatief voor een huis met een oma-bijgebouw. Hoewel u voor de twee-onder-een-kapwoning een groter stuk grond moet kopen dan voor een eengezinswoning, is de benodigde oppervlakte niet ongeveer tweemaal zo groot, zodat u ook hier van een kostenbesparing profiteert.

Stijlvolle twee-onder-een-kapwoning naar uw smaak

Van landelijk tot modern: Diverse bouwstijlen zijn mogelijk met onze modellen van twee-onder-een-kapwoningen. Terwijl sommige bouwers dromen van een twee-onder-een-kapwoning in landelijke stijl, zijn anderen enthousiast over een moderne solide woning met een plat dak.

Door de keuze van de deuren, ramen en de gevel kunt u totaal verschillende effecten van de gebouwen creëren. Ook de vorm en de kleur van het dak hebben een doorslaggevende invloed. Twee of drie volledige verdiepingen bieden veel leefruimte op een klein oppervlak en dakhellingen staan het bewonen van de bovenverdiepingen niet in de weg. De nokhoogte is echter vaak het onderwerp van het ontwikkelingsplan.