Onze Bauhaus Huizen

Op deze pagina vindt u ons woningaanbod met onze „Bauhaus Huizen“

Stratus 090

Stratus 130

Stratus 150

Stratus 260

Stratus 360

Stratus 530

Stratus 631

Stratus 730

Stratus 970

Stratus B10

Bauhaus-huis voor puristen met smaak

Eenvoudig, extravagant en tijdloos:

Het Bauhaus-huis fascineert met kunstzinnige esthetiek. Het elegante ontwerp biedt een breed scala aan individuele ontwerpmogelijkheden. Daarnaast scoort de bouwmethode met een hoge energie-efficiëntie. Heinz von Heiden is uw sterke partner als het gaat om het bouwen van een hoogwaardig en solide Bauhaus-stijl huis.

Bauhaus Villa: Onze portefeuille

Om uw droom van een Bauhaus-villa waar te maken, hebben wij bij Heinz von Heiden de Stratus-serie ontwikkeld. Wij adviseren en ondersteunen u bij de keuze van uw gewenste model en de individuele aanpassing van plattegrond, gevel en interieur. Onze selectie van massieve huizen in Bauhaus-stijl omvat modellen met verschillende plattegronden, van de kleinste Stratus 090 met vier kamers en ongeveer 86 vierkante meter woonruimte tot de grootste Stratus 970 met een grootte van 270 vierkante meter.

Individuele Bauhaus-stijl

Als je een huis bouwt, komen je wensen op de eerste plaats. Nadat u besloten heeft om in de Bauhaus-stijl te bouwen, is het tijd om tot in de details te gaan. Want naast de gipsen gevel en een tweekleurig ontwerp heeft u veel ontwerpmogelijkheden. Bouwkundige elementen zoals erkers, dakkapellen, entreedaken of een overdekt terras zijn ideeën die met de Bauhaus-stijl gerealiseerd kunnen worden.